Результати REALITYSHOW «Pro-Luboff»

Новини ·

13 мая 2013

Буває, щоб знайти кохання не вистачає життя, буває, що достатньо миті. Щоб полюбити людину, треба побачити її зсередини, її природу, душу. Щоб відкритися новому істинному почуттю потрібна певна сміливість.

Компанії Life Lines спільно з мережею салонів краси Гран Прі та Проекту Х вирішила допомогти 5 щасливчикам зробити крок назустріч долі в образі Прекрасної Олени.

17 лютого в нічному клубі «Praetoria» відбувся унікальний захід - Reality Show Pro Любоff, на якому всі бажаючі змогли поринути у чарівний світ кохання у самому серці Одеси.

Безліч сюрпризів наповнювали відвідувачів лише позитивною енергетикою та створили особливу атмосферу свята.

У ході проекту Reality Show Pro Любоff 5 щасливчиків спробували щастя та постаралися завоювати серце Прекрасної Дами. Головною зброєю боротьби претендентів стали дар красномовства, природна чарівність, неординарність та безпосередність мислення та, звичайно ж, демонстрація кращих талантів.

Ми стали свідками інтригуючих словесних баталій, гострих питань та не менш витончених відповідей. З не меншим захопленням було прийнято й індивідуальні виступи конкурсантів: несподіваний дует у стилі модерн, приготування освіжаючого коктейлю з пікантною назвою та справжній експрес тренінг для сміливців.

Учасники, які яскраво проявили себе в ході перших двох конкурсів, отримали шанс продовжити суперництво і поборотися за головний приз - увагу чарівної Олени. Фінальним та вирішальним кордоном став танець із обраницею. Бо що краще, ніж танець, може висловити мовою тіла всю гаму почуттів, їх глибину, показати себе і трепетне ставлення до партнерки?

Хвилюючий танцювальний конкурс завершив змагальну частину програми та допоміг Прекрасній Олені, 2 компетентним експертам та Великому Журі – публіці, визначити щасливого переможця. За підсумками проекту Reality Show Pro Любоff переможцям був вручений спеціальний приз -

Не забули організатори і про глядачів - одного зі щасливчиків було нагороджено компанією Life Lines подарунковим сертифікатом на неповторну фотосесію.

Вечір вдався на славу. Чудова атмосфера нічного клубу Praetoria, якісна музика та чудове поєднання яскравої конкурсної програми, іскрометного гумору учасників та професійного ведучого не залишили нікого байдужими.

Facebook
YouTube
Instagram